Blogg som återuppstått!

Hej!

Digitaldoktorn.com har återuppstått! Det var en blogg 2013-2015 med bl a tips och tricks för Mac-användare. Bloggen är borta (shit happens) men mina Youtube-klipp ligger kvar om någon skulle vara intresserad. Nu kommer det dock bli ett helt annat fokus nämligen webbutveckling.

Jag heter Anders och utbildar mig för närvarande till webbutvecklare. Självklart ska man då ha en egen webbplats!

Jag tänkte dela med mig av det jag lär mig och min process. Det sägs att man lär sig mycket av att lära ut och jag tror det stämmer. Man behöver sätta sig in i ämnet på ett helt annat sätt när man ska beskriva det för någon annan.

Bloggen blir så  minimalistisk som möjligt. Jag vet av erfarenhet att det krävs uthållighet för att blogga, så jag gör det enkelt för mig. Det blir således mest rena textinlägg, dvs i princip inga bilder eller annat ”fancy”.

OK, då kör vi!!!